titian hidup ini: hujan dan rindu

andai kau kenali dunia ini.. pasti kau kenali penciptaNya..
andai kau faham suara hati ini.. pasti kau takkan sakiti hati ku lagi..

kawan2 saya

hujan dan rindu




salam..


harini tetibe rasa nak jiwang-jiwang. hujan tengah malam ni buat hati jadi rindulah. haha nak ngumpat lettew, alahh korang pun mesti pernah terjiwang layan perasaan sorang-sorang dalam bilik bila hujan kan? 

oke, semenjak berjauhan dengan si dye ni terasa cam lain macam la! Aikk.. jangan fikir bukan-bukan dulu! Yela, semenjak bercinta mana pernah berjauhan sangat pun! setiap minggu mesti jumpa punya at least satu kali! tu pun nasib baik seremban dengan melaka tu jauh sikit, kalau dekat hari-hari jumpa agaknya. hehe 

tapi, saya bukan rindu dia sorang je! soo si dia jangan perasan sangat! saya rindu juga kat family dia, al maklumla setiap kali jumpa hujung minggu mesti bertandang kat rumah dia. kadang-kadang bermalam rumah dia! ehh kalau nak taw, parents dia da berkenan kat budak sorang ni! budak yg lemah lembut sangat ni! (erkk lemah lembut sangat kee?) 

kalau nak taw, kalau saya lama tak datang rumah parents si dia, nanti mereka lak yg lebih2 tanya 'dak jija tak datang sini ke'.. haa sebab tu la, saya pun merindui mereka, sbb sikap mereka menerima saya dan layani saya macam menantu kesayangan mereka dah!! haha

jadi sekarang, memang saya akui rindu dia sangat2!! nak lafaz kat mulut, MALU!! soo kat sini je la.. tu pun kalau si dia baca. oke la da tak nak cakap lebih2 nanti bertambah malu lak. yang penting sekarang kena banyak berdoa semoga hajat saya diperkenankan. 

Semoga dia ialah jodoh dunia akhiratku...




4 comments :

Mimieesyeerro said...

wah. bestnye akak . hewhew . suke laa . korang dah bape tahun ni ? hope bhgya ye .btw. macehh , follow saya . dah follow balik . hee. jangan lupa follow my update ye :)

Kak rose said...

moga doamu termakbol.

♥ MS ♥ said...

kiutnya. hihihihi. hope stay forever ye :)

HAFIZ MALEK said...

lagu ni tajuk ape erk kat blog.. mcm best jer