titian hidup ini: cuti buat apa ??

andai kau kenali dunia ini.. pasti kau kenali penciptaNya..
andai kau faham suara hati ini.. pasti kau takkan sakiti hati ku lagi..

kawan2 saya

cuti buat apa ??

salam..

haha.. da seminggu cuti tp baru nak tanya nak buat apa..
hurm korang mesti da byk plan sebelum cuti kn??
saya je la duk rumah jaga anak2 buah! huhu
but its oke, saya suka cz boleh buli! hehe
al maklum lah takde adik katakan..
tp ade anak buah ni, perasaan jeles tetap ade!
adoii bile la boleh buang perasaan ni! ngan anak buah sendiri pun nak jeles bila my mum lebihkn mereka!! hehe.. tak senonoh kan perangai cam ni??
apa boleh buat, tengah nak ubah la ni. aishh :D (tipu tipu)

hee.. sebenarnya kami satu family baru buat plan tuk nak habiskan cuti seminggu lagi ni untuk jalan-jalan KELANTAN!
buat FAMILY DAY gitu!! auchh cam sweet je! tak sabar sangat nak tunggu hari tu!
insyaALLAH hari isnin nanti kami akan berangkat ke sana.. maybe seminggu kut!
tapi my parents cam tak nak lama2 je.
oke kami adek beradik nak tunggu je, takot nanti mereka lak yg malas balik! (eh eh boleh pulak) haha

hari ni saya happy sangat sebabnya tak taw?? ngee
maybe sebab dapat berita ni kut! yela seminggu duk rumah..
soo dgr plan cam ni la yg jadi excited betul

5 comments :

Miss Z @ Si Biskut Rangup said...

Bez...dapat jenjalan...sy dok umah je...menggemokkan diri =p

Jija said...

@Miss Z @ Si Biskut Rangup hehe betol3.. kalau duk hostel, pandai lak nak berdiet sbb makan pakai duet sendiri kn.. hehe

Haryati::Faizal said...

cuti skola ye...beshnye, dapat cuti panjang....

FITRAH JAMIL said...

hepi holiday ye :)

Nasuha said...

selamat bercuti :)