titian hidup ini: fokus saya

andai kau kenali dunia ini.. pasti kau kenali penciptaNya..
andai kau faham suara hati ini.. pasti kau takkan sakiti hati ku lagi..

kawan2 saya

fokus saya

salam..

fokus saya sekarang!!


sori sori sori sebab da 3 hari tinggalkan blog ni sorang-sorang.. kesian sgt! bukan pe busy sangat!! bukan busy buat eseimen ke ape ke busy duk umah mak mertua . eh bakal la :D

dan bukan itu sahaja, kat sana takde 3g soo susah sikit nak connect internet maklumlah pakai broadband jek :P ape-ape pun  saya happy duk sana n dapat luangkan masa ngan family future husband insyaALLAH! ehh da la, malas nak cakap sal ni. hehe

ehh sekarang da start AFC U-22 CUP kan. so semestinya saya berfokus pada MALAYSIA. tapi malangnya MALAYSIA kalah di tangan KOREA! sedih sangat!! harap sangat HARIMAU MUDA dpt masuk ke semi final!! memang la bukan calang-calang tapi saya sgt berharap!! jadi tuk melayakkan diri MALAYSIA harus menang baki 5 perlawanan lagi! doakan MALAYSIA ye kawan-kawan  :'(

oke da abes sal tu! korang tahu tak MALAYSIA pun menjadi tuan rumah ASIAN CUP ni! tapi tuan rumah bagi kumpulan C la! nak tahu saya pun pergi tahu! hihi.. kat stadium hang jebat, mana-mana yg berhampiran tu boleh la datang sebab masuk percuma!! saya tengok pun waktu IRAN vs QATAR! first time tahu tengok bola international team yg lawan! huhu sangat teruja! 

oke la! nak cte tu je sepanjang mehilangkan diri baru-baru ni. hehe .. lagi sekali nak ingatkan, PLIZ DOAKAN HARIMAU MUDA KITA DAPAT LAYAK KE SEMI FINAL!! saya sangat berharap, kalau tak layak saya la orang paling sedih :'( ..

p/s tekan sini kalau nak tahu keputusan bagi MALAYSIA atau pasukan-pasukan lain 








2 comments :

Natasha said...

harapkn yg terbaik dr harimau muda :)

Penerjemah Tersumpah said...

nice share... :)