titian hidup ini: Segmen - BW & FOLLOW by Iza Zaty

andai kau kenali dunia ini.. pasti kau kenali penciptaNya..
andai kau faham suara hati ini.. pasti kau takkan sakiti hati ku lagi..

kawan2 saya

Segmen - BW & FOLLOW by Iza Zaty

assalamualaikum..

malam ni mmg saya betul2 free.. soo disebabkan malam yg free dan rasa yg teramat rajin, saya dengan senang hatinya join segmen cm tajuk entry yg dinyatakan seperti di atas tu. 

oke la, saya malas nak cakap banyak2, kita terus kepada tajuk oke.. byk cakap pun x guna, nanti korang boring lak! hehe..


 oke lets go !!!

nak join
WAJIB TEKAN SINI


oke! senang je kan.. musim2 cuti ni bagus juga mencuba nasib..
bak kata pepatah melayu 
Bak kata pepatah 'untung sabut timbul, untung batu tenggelam'
untung join ni tetibe menang siapa yg tau kan3.. hehe


baiklah! sebelum saya akhiri entry ni saya nak tag kawan2 baru saya :')




dannnn


yg x di TAG anda pun dialu2kan join segmen ni.. try la oke.. kalau free :)


33 comments :

Dini ✿ said...

hye . dari segmen yang same . done follow you :)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Iza Zaty said...

thx join :) boleh jalan kan tugas. link peserta dh tau ken? GOODLUCK! and, follow sini juga <3

Iza Zaty said...

opss , dh follow lame dh

Shah Eira said...

dari segmen yang sama .. done follow :D

Aina Mansor said...

terjah sini dari segmen yg sama :D nak follow takboleh sbb aina dah mmg follower awak , hee ;D

http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com/

hawa said...

done follow sini balik XD
dari segmen yang sama :p

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

FairuzJaafar said...

singgah sini balik.. follow juga...
:)

Nizam Erul said...

blas kunjungan ,
dtng dri segmen yg sama ..
done follow :)

♥ Anis said...

datang sini nak follow + bw ^^ !
dari segmen yg sama .. lawat lah kembali
http://aduduvsalienpink.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

SHaP said...

Salam...

dh follow n komen n chat .. dtg dari segmen yang sama
http://namakushap.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

heheh,,, cuba nasib,,,hehe

Eikyen said...

dari segmen yg samee .
membalas follow #361 :)

aien said...

singgah n follow
http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty-join-haaaa.html

eyda said...

singgah sini balek =)

http://pinkmoustachedior.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

::azmina nordin:: said...

datang sini dari segmen yang sama sambil follow http://azminanordin.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Myza Diaries said...

singgah sini sambil follow :D

Eira Shamiera said...

salam..mambalas kunjungan awak... :)

eyda lha ♥ said...

singgah dtg dari segmen yg same
dan follow awak :
jum singgah belog eyda
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Meera Ishak said...

http://meeraishak.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html
makan nips sambil follow :P

MiSz AzUmI said...

hi tuan rumah!!
hehe..umi pon join segmen nie jugak..umi dah bw & follow awk..jom terjah entry umi pulak..follow skali tao (n_n)~

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

fajrina said...

hye,dtg dr segmen yg sme. done following you http://dinnalifestory.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Jija said...

This comment has been removed by the author.

Jija said...

tq ols..

gud luck to me n korang sume juga.. hehe

Malyhah Eyna said...

Dari segmen yg sama ..done follow you..follow me back

Nur Hanis ^^♥ said...

bw+follow dari segmen yg sme :D

http://haniskpop.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

mohamad anuar said...

dh follow n komen n chat .. dtg dari segmen yang sama

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

dah follow sini dtg dri segmen yg same
http://ainiesempoy.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

!ch seCreT said...

already f0llow and join the game

Yasmin Suhana said...

Singgah dan follow blog ni dari segmen yang sama. Jom terjah blog saya pulak :)

http://yasminsuhana.blogspot.com/2012/06/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Salma Salsabilla said...

BW dan Follow dari Segmen yang sama :)

http://salma-salsabilla.blogspot.com/2012/06/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Terjah blog saye juga taw .. XD

Che Rosliza Che mat said...

dari segmen yang sama :)
jenguk and singgah . :D
follow sekali .

Anzulna said...

done visiting n follow you :)
you're welcome to my blog yea!
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

unknown said...

haloo! berryviolet .
gile douh blog kau :)
gempak habis. na muke jelly satu >_<
http://mimi-aida.blogspot.com/2012/06/bestie-yg-di-tag-1-izzaty-2-ila-tasha.html

jijah said...

salam..jc terjah dari segmen yg sama..folow skali..follow blog jc skali taw...salam knalan..
http://jijahcomey.blogspot.com/2012/06/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html