titian hidup ini: khas utk awk CT LULELY

andai kau kenali dunia ini.. pasti kau kenali penciptaNya..
andai kau faham suara hati ini.. pasti kau takkan sakiti hati ku lagi..

kawan2 saya

khas utk awk CT LULELY


its looking like me n you.. hikhik...

Huhu dengan rasa penuh kesabaran aku buat ni khas tuk kau..
Sebenarnya memang aku malas tul nak cari pasal ngan kau.. tapi kau yg mula dulu kan..

Da penat berdiam n just memerhati n mendengar tp skrg kau da uji kesabaran aku!
Kenal pun tak, tapi tu la.. kau ni memang betul2 melampau kan!!

Kau ingat kau bagus sangat?? Sampai kau nak cite2 sal ex kau yg skrg da jd bf aku tentang life kau ngan dia sewaktu korang berdua sedang hangat bercinta tu??

Meh sini aku nak habaq ka ang! Sepanjang aku couple ngan ex kau ni, dia x pernah cite pape sal kau taw x..
Sebab tu aku rasa marah sgt kat ang! Aku x paham la, apehal la yg kau ni boleh lagi duk cite2 sal dia dr A ke Z pada bf kau yg baru tu..

Yang tak leh blah, semua yg buruk2 kau cite ek?? Adoii kalau perangai dia buruk, xde maknenye kau nak kemaruk bercinta ngan dia kn kn kn?? kalau setuju baik kau istigfar banyak2 ape kau da buat, kalau tak setuju baik kau fikir panjang2 lagi..

:D
Ohh baru aku teringat selalu nye perempuan2 jenis cm kau ni Cuma nak memberitahu betapa HOT nye kau x??!!



Alamak aii tolong la weh.. ramai lagi pompuan cantek n hot kat dunia ni.. kau jangan nak terlalu bangga sangat dengan apa yg kau miliki skrg oke.. kita ni lebih baik hidup bersederhana saje..

Cantik mana pun kita ni, tapi kalau hati busuk x cantek juga la wehh! (ops terlebih sudaa..) soo nak jadi baik tolong delete perangai kau yg suke menjaja cerita tak baik ttg org. then baru aku respect kau.

Lagi satu aku nak nasihat kat kau..

Kau tak payah la asyik nak ingat kisah lama then cerita kat semua orang termasuk bf baru kau tu,,
Sekarang dia memang oke! Tp jangan menyesal kalau satu hari nanti dia tension ngan perangai kau skrg yg mana suke sangat bercerita kisah lama,oke SYGGG..

Hidup ni kena fikir ke hadapan bukan ingat mende da lepas n ungkit2.. nanti sampai bila2 tak maju kn?? Hee..

Nak nasihat byk tak boleh gak, rasanya kau pun bijak! Kata budak u takkan tu pun tak leh fikir, ishh ape laaa.

Jangan sampai benda lama berulang kembali sudaa la.. u know what I mean rite :)

Tapi tu la bile aku dapat taw sal ni, aku rasa kau ni memang tak serik2 lagi!

Ni lagi satu, cukup2 la tu cari pasal ngan org! nanti tak tenteram hidup kau taw x.. sebabnye kau tak habis2 nak fikir life org! padahal org tu bahagia je..

Huhu rasanya banyak nasihat aku bagi kat kau ni! Tolong ambek ikhtibar key sygg..

Sekali lg kau cari pasal memang siap la kau perempuan!

Kau jangan ingat baik2 aku ni tak de perasaan, sekarang aku just dengar n perhati je ape pulak kau nak buat lepas ni!


PLEASE BEHAVE YOURSELF!! I REMIND U..

Huhu.. sori ek! Kau block aku kan.. lau kau tak blog aku boleh cakap ni semua kat inbox je. K bye



2 comments :

Miss NR said...

Wow! Memang bravo lah akak buat post ni! :P

hawa said...

Cantik mana pun kita ni, tapi kalau hati busuk x cantek juga la wehh! <-- sokong sokong :D sabar ye kak :)


btw , heeee :p akak , jom join segmen ni ..

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html