titian hidup ini: now i believe i can breathe

andai kau kenali dunia ini.. pasti kau kenali penciptaNya..
andai kau faham suara hati ini.. pasti kau takkan sakiti hati ku lagi..

kawan2 saya

now i believe i can breathe


assalamulaikum.. 
huhu baru tadi habis paper anatomi !! thanks kat kawan2 sbb banyak membantu waktu buat study group semalam. Kalau tak pergi, confirm tidur dengan nyenyaknya sebab rasa otak dah tepu tuk teruskan study lagi!!
Bagus jugak kan study group ni! Buat lebih faham dan yg paling penting sangat mujarab kalau dah rasa penat n bosan study sorang2. Sebab bila study group kita just mendengar dan kalau tak betul2 faham boleh tanya n suruh terang dengn lebih terperinci.

Sekarang ni tinggal satu paper je drpd 5 paper! Huhu banyak betul paper utk sem ni. Dan ALHAMDULILLAH saya dapat menjawab dengan baik. Hurm kite dah cube setakat yang mampu kan.. lain-lain tu serahkan pada Allah lah pulak kan..

Hurm yg penting sekarang, saya rasa sangat tak sabar nak habiskn semua final ni dan nak relakskan otak utk 3 minggu! Memandangkan cuti sem 3 minggu je, saya perlu guna masa tu sebaik2 mungkin! Hehe.. nak buat pe? Nanti la plan…

p/s tak sabar betul nak MERDEKA!! Bebas dari exam dan bebas utk studi… HEE



7 comments :

iera_yieratsu said...

gud luck to you... :)

Syed Salleh said...

Woahhhhhh ! tahniah ! sure u'll do great !

(http://syedsalleh.blogspot.com/)

EIYAA RAZ said...

Good luck ! :D

Tatang Tajudin Ibnu Supyan said...

Sukseeeeessss to you...
Semoga segera selesai.. hohoho

Romeo Laut said...

tengok nama paper pun dah naik gerun....

Jija said...

haha taw xpe! xtaw la dpt bape je.. x kesah la ciput ke ape, yg penting jgn gagal.. takot sgt

man said...

selagi bergelar student, tak akan terlepas daripada exam...