titian hidup ini: untuk dia

andai kau kenali dunia ini.. pasti kau kenali penciptaNya..
andai kau faham suara hati ini.. pasti kau takkan sakiti hati ku lagi..

kawan2 saya

untuk dia




ya tuhan ,
seandai memang dialah yang kau berikan untukku ..
aku janji ..
aku janji akan cuba terimanya seadanya ..
dan kau bukakanlah pintu hatinya untuk terimaku seadanya ..
aku janji ..
aku janji akan cuba beri yang terbaek untuknya ..
seandainya memang dialah yang kau berikan untukku ..
kau bahgiakanlah aku ..
kau bahgiakanlah dia ..
dan kau bahgiakanlah hubungan kami ..
seandainya memang dialah yang kau berikan untukku ..
kau setiakanlah aku untuknya ..
kau setiakanlah dia untuk aku ..

5 comments :

Chenta Eyfa Latieyfa said...

wah sungguh terkesan ayat2 kat atas tu..huhuhu.Moga bahagia selamanye.

Hafizi Hasbullah said...

nice :)

Fiza Suhaimi said...

Aamiin :)

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

smoga berbahagia :)
http://chocolateholic4eva.blogspot.com

Zufar Najib said...

Saya dah follow, harap boleh datang lawat saya pulak. Baca entry ni lah die ade 3 part, ni part one yang berguna tuk di amalkan bulan Ramadhan ni :P http://mzufar.blogspot.com/2012/08/tips-download-taqwa-part-1.html