titian hidup ini: epy family

andai kau kenali dunia ini.. pasti kau kenali penciptaNya..
andai kau faham suara hati ini.. pasti kau takkan sakiti hati ku lagi..

kawan2 saya

epy family

anak2 pun tak sabar nak tunggu waktu berbuka!
ewahh cam puasa je korang ek :P


salam..

lamanya tak update blog ni.. sori, masa saya agak busy. dan tambah2 lagi bila da balik kampung di melaka, line 3g xde, soo saya memang tak dapat berblogging. first thing nak cakap, saya dah LULUS ujian komputer  undang-undang. hehe.. risau gak fail! nanti tak pasal2 kena repeat, kalau free takpe gak yang berbayar tu yang malas tu! soo lepas ni dah boleh buat amali kereta dan motor.. tak sabarnya. bila dah dapat lesen, dapat kereta! kereta pinjam je pun! abang kasi pakai sebab nanti bila dia dah nak sambung belaja dia nak guna motor je. soo saya pun dengan excited mengatakan pada dia, saya sanggup menjaga kereta beliau! hikhik

oke! nak story n share sikit pasal kenangan hari jumaat tu. waktu sampai melaka, saya tak terus balik rumah tapi berbuka puasa di luar. rasa cam nak berbuka kat luar, tapi taknak makan kat kedai2. soo saya tanya la si dia kat mana ada orang ramai2 selalu makan kat atas padang cam tu, then si dia pun bawak la saya dan anak2 ke jaya jusco lama tu! wahh memang syok taw, tapi tak la seramai cam kat kuantan tu. at least saya dapa merasa, suka sangat! jum tengok gambar

me n jimi dan mimi

gambar papa tengah pegang ank2 :)