titian hidup ini: masa

andai kau kenali dunia ini.. pasti kau kenali penciptaNya..
andai kau faham suara hati ini.. pasti kau takkan sakiti hati ku lagi..

kawan2 saya

masa

salam for readers...

lokasi : my room
mood : pebagai

hye... sy sgt rindu nk mengarut dlm blog ney... tp masa sgt singkat skrg... mcm2 kerja kena buat... cm bese la kn.. student sem 2 mmg busy... sume seniors ckp cm tu.... 

hm.. act skrg ney bru blik dr hoki... td sume org dtg lewat.. mengamuk en. tamil ngan kami semua.. mne x nyee, dye yg tgu kami... da la tu sorg pun xde taw... cbe kau bayangkan, kau cikgu yg tgu sorg2 kt pdg tu dlm masa 10 minit... alahai tragis kn?? hee.. lepas da kena marah tu, terus dye ckp ok! ari ney kita ad test... huhu terkejut beruk sume org... yela, mne la nk bersedia... tp syukur alhamdulillah, sume org dpt at least 80% for amali....(berkat bulan puasa agaknyaa) :) then, wkt kami tgh bt test tu gak en. tamil da x marah2 ag.. mood dye cm da bek... bese la, kami kn mmg student yg sgt pandai ambek hati lec.. hukhuk.. yeke?? hehe.. koya jek lebih kut... hee.. ape2 pun skrg da selesai satu tugas, iaitu amali for hoki da abes .. tggl kerja kursus jek ag...for MTE3103 (math dr. puma la tuu) still lg in progress... ape2 pun, lepas da ciap bt buku utk pop up, segala2nya da abes... just teori... tp nk wt buku tu yg susah! dan kami just diberi masa seminggu tuk buat bnde alah ney... dan lepas siap sume tugasan ney gak, kami akn kena bt pameran :) .... harap semuanya berjalan lancar.. (p/s ak adlh naib pengerusi dlm pameram MTE 3103 ney) doakan sy dan rakan2 sekelas berjaya ok :) .... sbb semua ney adlh penilaian...apa2 pun insyaAllah, klu semua dilakukan dgn bersungguh2 pasti semuanyaa akn perfect.. InsyaAllah...



tp.. kdg2 rasa down gak! sbb terlalu byk kerja kena ciapkn dlm masa yg singkat tuk subjek MTE3103 ney sampaikn semua subjek lain da diabaikan.. kesian gak kt lec2 len.. tp nk bt cmne.. tp cm sy ckp td, ble semua tugasan MTE3103 ney selesai kte sume siapkn, baru boleh tumpu sepenuhnya utk subjek yg lain.. kesian kt miss farm.. kerja dye la sy rse plg byk bertangguh.. disebabkn terlalu baik, kami semua ambek kesempatan.. tp dlm masa yg sama kami try jaga perasaan dye... dan lg stu ialah bm... yg subjek ney lg la...ABM yg kena dibuat semuanya just bt cincai2... janji siap sudaa.. sbbny mmg kami sgt bg tumpuan pd MTE3103.. yela, lau yg tu bt cincai2 mmg dlm dustbin la jwbny bnde yg dibuat tu... sabar je la :( da la.. xmo la fikir2 ag sedih kut.... hurmmmmm



lg nk ckp pe ye?? da xmo ckp ape2 ag kut... sbnrny nk ckp smthg.. tp melibatkn hati dan perasaan diri ini :) apa2 pun, sy rse terlalu awl kut nk bg taw.. mungkin ble semua ney cm perlu diucapkan dan sy sudah bersedia utk share.. sy kasi taw kt cni... hehe.. malu la plak! alahai... ngengade btul :P ... but, i'm serious now sy dlm keadaan happy cz ramai org bersama sy ble dlm saat2 cm ney.. lebih2 lg... ermmmmm... nonsenese! ok la... i'll go now... cm bese, pliz pray for me... :) thanks dear,,,

ad kaitan ke ea?? ngee

2 comments :

mizzCloudy said...

asslamuaikum hai cantik blog

mizzCloudy said...

dtg la. kat blog sy.

mizzcloudy.blogspot.com ^^