titian hidup ini: buat tempahan sekarang

andai kau kenali dunia ini.. pasti kau kenali penciptaNya..
andai kau faham suara hati ini.. pasti kau takkan sakiti hati ku lagi..

kawan2 saya

buat tempahan sekarang
salam..

alhamdulillah... dengan sedikit modal akhirnya saya telah berjaya menjadi agen White Beauty Perfect ... saya berani menjadi agen White Beauty Perfect sebab saya sendiri pengguna produk ini. malas nak cakap banyak, pembaca boleh lihat sendiri gambar. 


sebelum guna GlutaKojic Soap
sebenarnya memang malas nak tunjuk gambar-gambar lama sebab buruk sangat. hehe.. dulu kulit muka saya memang cepat naik jerawat, dan sekali jerawat naik, memang jerawat batu yang keluar. jadi banyak la kesan-kesan jerawat yang ada selain jerawat yang baru timbul.

semasa mengguna sabun
ini gambar beberapa minggu guna sabun glutakojic. mula-mula tak percaya, tapi disebabkan nak juga mencuba akhirnya memang saya yakin sabun ini memang berkesan. kali pertama pakai, memang terasa jerawat terus kecut. pelik kan? tapi memang tu la kenyataannya. bintik hitam pun banyak kat muka saya ni. tapi bintik hitam pun bila kita rasa-rasa kat muka da takde n tak nampak setelah guna tiga hari lepas tu.

setelah 2 bulan pakai sabun 
ni ialah gambar terbaru. cam mana? lain tak dari dulu. masih tak percaya? PERCAYALAH dan YAKINLAH dengan sabun GlutaKojic ini sebab saya takkan syorkan kepada anda semua kalau saya sendiri tak mencuba. sekali pakai, anda pasti akan terasa perbezaanya.


jangan risau, sabun ini adalah halal dan telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.


BERMINAT??  blh PM saya dan membuat tempahan. yang pasti harga adalah lebih murah dari harga pasaran yang saya tawarkan. apa tunggu lagi??

blh hubungi : 014-5291310/014-9709406

dan untuk tahu lebih details tentang sabun ini boleh kunjungi page saya 


No comments :